Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Καρό σημαία στον Φέτελ

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα", σύμφωνα με τη FIA σχετικά με το υποτιθέμενο αντικανονικό προσπέρασμα του Φέτελ στη Βραζιλία, το οποίο θα μπορούσε να δώσει το πρωτάθλημα στον Αλόνσο.

Το προσπέρασμα του Σεμπάστιαν Φέτελ στον Ζαν-Έρικ Βερν στον 4ο γύρο του βραζιλιάνικου Grand Prix δεν σηκώνει καμία συζήτηση περί της νομιμότητας του.

Μέσω του δημοφιλούς Autosport η FIA κατέστησε σαφές πως "δεν υπάρχει θέμα". Όταν προσπέρασε ο Φέτελ τον οδηγό της Toro Rosso αναβόσβηνε ο φωτεινός βηματοδότης (έχει το ρόλο της κίτρινης σημαίας όταν είναι δύσκολη η ορατότητα στην πίστα), ωστόσο λίγα μέτρα νωρίτερα ένας κριτής ανέμιζε την πράσινη σημαία.

O Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή (για τρίτη στη σειρά φορά) της F1 ...

Το πράσινο... νικάει το κίτρινο εκτός από τα παιδικά παιχνίδια και στα μηχανοκίνητα σπορ. Τα παιχνίδια των μεγάλων!

Λιγότερο από ένα 24ωρο πριν τα βίντεο ξεκίνησαν να ανεβαίνουν σε ισπανικές και ιταλικές ιστοσελίδες ως επί το πλείστον. Ορισμένα κείμενα δε, ζητούσαν... δικαιοσύνη για τον Φερνάντο Αλόνσο και τη Ferrari!

Η ίδια η ιταλική ομάδα απέστειλε ένα γράμμα στη FIA όπου ζητάει διευκρινίσεις για το συγκεκριμένο συμβάν. Γράμμα και όχι επίσημη ένσταση.

Πάντως σύμφωνα με το Autosport καμιά αναφορά δεν έγινε μετά το τέλος του αγώνα σχετικά με παραβάσεις κατά τη διάρκεια του Grand Prix, οπότε οι αγωνοδίκες δεν είχαν τίποτα να ελέγξουν.

Βάσει κανονισμών η Ferrari έχει δικαίωμα να καταθέσει επίσημη ένσταση μέχρι την Παρασκευή. Θεωρείται βέβαιο πως δεν θα το κάνει.

Έτσι με αυτά και με αυτά ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με τον Φέτελ πρωταθλητή και τον Αλόνσο στη δεύτερη θέση.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...