Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Formula 1: Βλέπει τίτλο ο Χάμιλτον

Πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσει τον φετινό τίτλο δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας ότι η επικράτηση του στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ το αποδεικνύει αυτό.

Ο Βρετανός επέστρεψε μετά από περίπου ενάμισι μήνα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών ενώ σε αυτά τα τρία GP που μεσολάβησαν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς.

Με την επικράτησή του όμως στην Ουγγαρία κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αλόνσο στους 47 βαθμούς, από 62 που ήταν πριν τον αγώνα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Βρετανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ουγγαρία καθώς υπερίσχυσε όλο το τριήμερο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο απέδειξε ότι ακόμα όλα είναι πιθανά. Ο Φερνάντο (σ.σ. Αλόνσο) δεν κέρδισε αρκετούς βαθμούς. Εάν συνεχίσουμε αυτή την απόδοση, τότε θα τον φτάσουμε. Χρειαζόμαστε συνέπεια και πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο σε πολλού τομείς, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Είναι όμορφα να πηγαίνουμε προς το διάλειμμα και να ξέρουμε ότι σημειώσαμε μία νίκη. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πως θα διαχειριστώ το καλοκαιρινό διάλειμμα. Σαφώς έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά. Θα πρέπει να πάρουμε κάτι από το θετικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», δήλωσε ο Βρετανός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι Lotus ήταν ταχύτατες.

«Ηταν πολύ γρήγοροι. Εάν είχαν κερδίσει μία θέση μπροστά, θα ήταν αδύνατο να τους περάσω», τόνισε ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η νίκη αυτή, υπό πίεση έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Οταν κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο ενώ βρίσκεσαι υπό συνεχή πίεση από πολύ σημαντικούς πιλότους όπως ο Ρομάν και ο Κίμι, αυτή είναι μία από εκείνες τις ημέρες που θα πρέπει να έχεις συγκεντρωμένο 100% το μυαλό σου. Νιώθω υπέροχα γιατί ούτε η ομάδα δεν δίστασε ούτε κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...