Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

F1: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της Maria de Villota

Η ομάδα της Marussia ενημέρωσε για την κατάσταση της οδηγού εξέλιξης της Marussia, Maria de Villota. Υπενθυμίζουμε ότι η οδηγός στάθηκε άτυχη προχθές όταν το μονοθέσιο που οδηγούσε προσέκρουσε σε φορτηγό της ομάδας που ήταν σταθμευμένο δίπλα από τα πιτς, κατά την διάρκεια δοκιμών ευθείας σε μικρό αεροδρόμιο. Η χειρουργική ομάδα του νοσοκομείου Addenbrooke έκανε μια μεγάλη σε διάρκεια χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει τα τραύματα στο πρόσωπο και στο κρανίο. Τα καλά νέα είναι ότι η Villota παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ομάδας, John Booth, σχολίασε : «Είμαστε ευγνώμονες για την ιατρική παρακολούθηση που δέχεται η Μαρία και η οικογένειά της θέλει να ευχαριστήσει τους Νευρολόγους και τους Πλαστικούς χειρούργους. Παρόλα αυτά με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσω ότι λόγω του εύρους των τραυματισμών η Μαρία έχασε το δεξί της μάτι»

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να παραμένουμε προσηλωμένοι στις επίσημες ανακοινώσεις και να αποφεύγουμε να διασπείρουμε ειδήσεις που είναι παραπλανητικές
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...