Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Formula 1: Δεν αποκλείει τη Ferrari o Ραϊκόνεν

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα περί επιστροφής του στη Ferrari αφήνει ο Κίμι Ραικόνεν όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Το θέμα έχει ανακύψει τα τελευταία 24ωρα και ακούγεται πολύ έντονα στα paddock της Formula 1. Η Scuderia προσανατολίζεται στην αντικατάσταση του Φελίπε Μάσα του χρόνου, αφού η απόδοση του Βραζιλιάνου μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει πείσει τα στελέχη της τόσο ώστε να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Traditional Scuderia Ferrari logo
Traditional Scuderia Ferrari logo (Photo credit: Wikipedia)
Ετσι, μία θέση παραμένει κενή στην Ιταλική ομάδα και το τελευταίο όνομα που ακούγεται πολύ έντονα είναι του Κίμι Ραικόνεν. Αλλωστε, ο Φινλανδός είχε συνεργαστεί με την Ferrari από το 2007 έως το 2009, κερδίζοντας μάλιστα τον πρώτο του χρόνο στην Scuderia, το μοναδικό παγκόσμιο τίτλο του στην F1.

H μέχρι στιγμής απόδοσή του στη Lotus, με την οποία επέστρεψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έπειτα από δύο χρόνια στο WRC, κρίνεται ως ικανοποιητική αφού έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 116 βαθμούς, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης και έχει ανέβει πέντε φορές στο βάθρο των νικητών.

Οταν λοιπόν ο Ραϊκόνεν ρωτήθηκε σχετικά με αυτή την προοπτική δεν την απέκλεισε.

«Ανέκαθεν έλεγα ότι δεν έχω άσχημα συναισθήματα και πέρασα καλά με την ομάδα. Κέρδισα άλλωστε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά», δήλωσε ο Φινλανδός.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...