Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Τριαντάρισε ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο αναδείχθηκε νικητής στο Χόκενχαϊμ και αύξησε κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία. Δεύτερος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και τρίτος ο Τζένσον Μπάτον.

Πρόωρο πάρτι γενεθλίων για τον Φερνάντο Αλόνσο! Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας υποσχέθηκε... πάρτι στους μηχανικούς της Ferrari μετά την επικράτηση του, η οποία συνοδεύτηκε με επιβλητική εμφάνιση, στο Χόκενχαϊμ δηλαδή στην έδρα του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Φέτελ τερμάτισε δεύτερος, προσπερνώντας τον Τζένσον Μπάτον, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση μετά από καιρό, λίγο πριν από τον τελευταίο γύρο, πατώντας εκτός πίστας (σ.σ. η ενέργεια του θα ερευνηθεί από τους αγωνοδίκες).

Επτά ημέρες πριν από τα γενέθλια του, τα οποία ελπίζει να τα γιορτάσει με νίκη στη Βουδαπέστη, ο Αλόνσο κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος με την αρωγή των μηχανικών της Ferrari, οι οποίοι επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και είδε τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία των οδηγών, Μαρκ Γουέμπερ να ανεβαίνει στους 34 βαθμούς. Αντίθετα ο Φέτελ πλησίασε τον Γουέμπερ στους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...