Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Formula 1: Σίγουρος για το μέλλον του ο Μπουεμί

Formula 1™
Image by LGEPR via Flickr
Πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στο κοκπιτ της μιας από τις δύο Toro Rosso δηλώνει ο Sebastien Bouemi

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Φαένζα δεν έχει ακόμη δηλώσει το δίδυμο των οδηγών της για το 2012, ο Ελβετός πιλότος είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει σε αυτή.

Μέχρι στιγμής τέσσερις είναι οι μνηστήρες για τις δύο θέσεις στην Ιταλική ομάδα. Το φετινό δίδυμο των Χάιμε Αλγκουερσουάρι και Σεμπαστιέν Μπουεμί φαίνεται επικρατέστερο κ όπως αναφέρουν πηγές θα υπερισχύσει των Ντανιέλ Ρικιάρντο και Ζαν-Ερίκ Βερνιέ.

Η καθυστέρηση της οποίας επίσημης απόφασης από την Toro Rosso φαίνεται ότι δεν πτοεί τον Μπουεμί, όπως οποίος δηλώνει ότι προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά.

«Θα έχω νέα μέσα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος. Εχω ήδη ετοιμάσει εκδηλώσεις για την επόμενη χρονιά, αν και η επιβεβαίωση της θέσης μου δεν έχει ακόμη γίνει. Υπολογίζω να δουλέψω φυσιολογικά, όπως κάνω πάντα, ώστε να προετοιμαστώ για το 2012.

Αυτό (σ.σ. η αβεβαιότητα) στη Formula 1 είναι κάτι που πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό- τη μια φορά είσαι εκεί, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντέχεις στην πίεση», δήλωσε ο 23χρονος πιλότος, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι τυχερός που ανήκει στην ομάδα της Red Bull. Μην ξεχνάμε ότι η Toro Rosso είναι θυγατρική της φετινής Παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Από τα τρία χρόνια που συμμετέχει στη Formula 1 ως οδηγός (πάντα με την Toro Rosso) ο νεαρός Ελβετός πιλότος φέτος κατάφερε να τα πάει καλύτερα. Τερμάτισε 15ος στην βαθμολογία έχοντας τους αντίστοιχους βαθμούς. Συγκομιδή που είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής στην καριέρα του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...