Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Το αλογάκι κάλπασε στο Σίλβερστοουν! Ο Φερνάντο Αλόνσο ανέβηκε στο βάθρο

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Fernando A...Image via WikipediaΤο αλογάκι κάλπασε στο Σίλβερστοουν! Ο Φερνάντο Αλόνσο ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά φέτος στον ένατο αγώνα F1 της σεζόν στην Μ. Βρετανία, χαρίζοντας παράλληλα στην Ferrari την πολυπόθητη πρώτη της νίκη μέσα στο 2011
.
Δεύτερος τερμάτισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ ύστερα από μάχη στο τέλος απέναντι στον Μαρκ Ουέμπερ, για να αυξήσει την πρωτοπορία του στο πρωτάθλημα στους 80 βαθμούς έναντι του team mate του στην Red Bull που ακολουθεί.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα από την 10η θέση της εκκίνησης και έφτασε στις θέσεις του βάθρου, όμως στο τελευταίο stint αναγκάστηκε να κόψει ρυθμό επειδή δεν είχε αρκετά καύσιμα στο ρεζερβουάρ για να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Ο βρετανός οδηγός της McLaren κατάφερε να περισώσει  την τέταρτη θέση, αποκρούοντας με παλικαρίσια προσπάθεια την επίθεση του Φελίπε Μάσα της Ferrari στον τελευταίο γύρο.

Ατυχος ήταν ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος εγκατέλειψε με 12 γύρους να απομένουν κι ενώ ήταν στην πέμπτη θέση, όταν κατά τη διάρκεια του τελευταίου του pit-stop δεν κούμπωσε καλά το εμπρός δεξί λάστιχο στην McLaren του

Fernando Alonso driving for McLaren at the 200...Image via Wikipedia

sport.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...