Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Η Λ.Α. Νάουσας 3 Κύπελλα (πάλι!!!!) στο Rally Sprint Ξάνθης!

Η Λ.Α. Νάουσας παρούσα σε ακόμη ένα αγώνα Rally Sprint, που αυτή τη φορά έλαβε χώρα στην όμορφη Ξάνθη και διοργανώθηκε από... την τοπική Αυτοκινητιστική Λέσχη, συμμετέχοντας με 5 πληρώματα!!!!

Συνεχίστηκε το σερί των πολύ καλών αποτελεσμάτων της Λ.Α. Νάουσας και στο Rally Sprint Ξάνθης με 3 Κύπελλα και πάλι!!!!

Στην κατηγορία έως 1400 κυβικά στην 2η θέση τερμάτισε το πλήρωμα Μάστορας - Μάστορας με Peugeot 106 Rallye το οποίο επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα μετά από την εγκατάλειψη που είχε στο προηγούμενο αγώνα της Κοζάνης.

Στην κατηγορία έως 1600 κυβικά η Λ.Α. Νάουσας ήταν κυριολεκτικά μια κατηγορία μόνη της καθώς εξελήχθηκε σε εσωτερική μάχη των πληρωμάτων της Λ.Α. Νάουσας και στην 1η θέση τερμάτισε το πλήρωμα Γιάννος - Ράλλης με Honda Civic VTI και στην 2η θέση οι Αναγνωστάκης - Χάψας με Suzuki Swift GTi.

Στη μεγάλη κατηγορία 2000 και άνω οι Μπατσάρας - Μπατσάρα με Mitsubishi Lancer evo 8 εγκατάλειψαν από μηχανική βλάβη σταματώντας το σερί νικών και καλών αποτελεσμάτων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα και μέλη μας για τις επιτυχίες τους καθώς επίσης και στην Αυτοκινιτιστική Λέσχη Ξάνθης για την άψογη διοργάνωση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...