Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Γκραν Πρι των Moto GP : Με γερμανικό τρόπο

Stoner practice lapImage by travellingtamas via Flickr
O Keisi Stoner   πέτυχε την pole position γι’ αυτή τη χρονιά για το Γκραν Πρι των Moto GP στη Γερμανία. Τον ακολούθησαν ο Ντάνι Πετρόζα και ο Χόρχε Λορένθο.
Ο Κέισι Στόνερ (Repsol Honda) με αλάνθαστο Γερμανικό τρόπο πέτυχε την pole position και θα ξεκινήσει πρώτος αύριο στο γκραν πρι της Γερμανίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.
Ο Αυστραλός άφησε πίσω την πτώση που είχε στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά, και στο δεύτερο μισό της περιόδου των χρονομετρημένων ξεκίνησε να γράφει απίθανους χρόνους.
Ο Στόνερ ξεκίνησε με το σκληρό πίσω ελαστικό της Bridgestone. Με 20 λεπτά να απομένουν έριξε το χρόνο του στο 1:21 κάτι που κράτησε μακριά τους αντιπάλους του. Μάλιστα αλλάζοντας με το μαλακό πίσω λάστιχο βελτίωσε το χρόνο του φτάνοντας στο 1:21.681 που του έδωσε την πρωτιά. Αυτή είναι η 6η pole position του Στόνερ.
Από τη δεύτερη θέση θα ξεκινήσει ο Ντάνι Πεντρόζα (Repsol Honda). Ο Ισπανός αναβάτης, φαίνεται να έχει αποθεραπευτεί πλήρως και σιγά – σιγά βρίσκει ρυθμό. Αρχικά δούλεψε στο στήσιμο της μοτοσικλέτας του στην πίστα και έπειτα άρχισε να γράφει πολύ γρήγορους γύρους.
Στο τέλος κατάφερε να σημειώσει το 1:21.933 το οποίο του χάρισε τη δεύτερη θέση, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι τον γρήγορο γύρο του τον έκανε με τη σκληρή πίσω γόμα των ελαστικών της Bridgestone.
Την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσε την τελευταία στιγμή ο Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing).
onsports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...