Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ανανεώνει ο Γουέμπερ

Ο Μαρκ Γουέμπερ αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Red Bull για έναν ακόμα χρόνο μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς ο Κρίστιαν Χόρνερ επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Μπορεί μετά το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας να δημιουργήθηκε ένα χάσμα μεταξύ της Red Bull και του Μαρκ Γουέμπερ, αφού ο Αυστραλός αγνόησε τις εντολές της ομάδας στον αγώνα να μην πιέσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο σύγκρουσης των δυο πιλότων, γεγονός που θα στερούσε αρκετούς βαθμούς στους «κόκκινους ταύρους».

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα οι δυο πλευρές τα βρήκαν, ενώ το περιστατικό δεν έδειξε να επηρεάζει την απόφαση της αυστριακής ομάδας στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Άλλωστε, τόσο ο Κρίστιαν Χόρνερ όσο και ο Ντιέτριχ Μάτεσχιτζ έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να διατηρήσουν τον 34χρονο στην ομάδα τους. Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές από τον Γουέμπερ, ώστε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους παγκόσμιους πρωταθλητές για έναν επιπλέον χρόνο.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...