Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

5ο Grand Prix Βαρκελώνης: Τα τελευταία νέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Formula 1: British Grand PrixImage by Alex Basnett via Flickr
Μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Renault ενόψει του 5ου Grand Prix της χρονιάς που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/5 στην πίστα της Catalunya.

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, James Allison οι αναβαθμίσεις αυτές θα βελτιώσουν κατά 2 δέκατα στο γύρο την απόδοση των R31.

«Έχουμε ετοιμάσει κι άλλες αναβαθμίσεις για τον επόμενο αγώνα - ο αγώνας της εξέλιξης ποτέ δεν σταματά», είπε ο Allison και πρόσθεσε: «Πρόκειται για συνολικά έξι αναβαθμίσεις οι οποίες δεν είναι μεγάλες αλλά θα μας δώσουν περίπου 2 δέκατα στο γύρο».

Για να μπορέσουν όμως αυτές οι αναβαθμίσεις να αποδώσουν καρπούς θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει και να βελτιώσει τους χρόνους της στα pit stops, σύμφωνα με τον Allison.

«Eίναι σημαντικό όταν εξελίσσεις συνεχώς το μονοθέσιο να κάνεις γρήγορα και σωστά pit stops. Οι αναβαθμίσεις που έχουμε ετοιμάσει στο αεροδυναμικό πακέτο για την Catalunya αξίζουν γύρω στα 10 δευτερόλεπτα στον τελικό χρόνο του αγώνα - οπότε ένα κακό pit stop και η αξία των αναβαθμίσεων καταστράφηκε. Ακόμα και όταν αποφύγεις το κακό pit stop, αλλά κάνεις τέσσερα pit stops τα οποία όμως θα είναι κατά 1 δευτερόλεπτο πιο αργά από τον ανταγωνισμό δεν έχει κανένα νόημα».

Τα νέα της Ferrari ν.4

MADONNA, ITALY - JANUARY 15:  (L-R) Felipe Mas...Image by Getty Images via @daylifeΛίγες μέρες πριν το Ισπανικό GP δείτε στο video που ακολουθεί τα αγωνιστικά νέα της Scuderia Ferrari. O Fernando Alonso σχολιάζει το GP της πατρίδας του αλλά και το αποτέλεσμα στον αγώνα της Τουρκίας και ο Felipe Massa μιλά για τις προσδοκίες του ενόψει Ισπανίας. Ακόμα δείτε μια διπλή συνέντευξη του Felipe Massa με τον μηχανικό του, Robert Smedley να απαντούν σε μια σειρά ίδιων ερωτήσεων. Κλείνοντας, ο δοκιμαστής της Scuderia Marc Gene μιλά για το επερχόμενο Ισπανικό GP.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...