Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ράλι Αργεντινής: Ο Λεμπ από την αρχή

Sebastian Loeb - Citroen C4 WRC on Wales Rally...Image by bobaliciouslondon via Flickr
Ο Σεμπάστιαν Λεμπ (Red Bull Total Citroen DS3) οδηγεί το ράλι Αργεντινής μετά την υπερειδική του αγώνα. Ακολουθούν οι Πέτερ Σόλμπεργκ (PSWRT Citroen DS3)και Σεμπαστιάν Οζιέρ (Red Bull Total Citroen DS3).
Ο φθινοπωρινός καιρός δεν έχει «φέρει» ακόμη βροχές ή σημαντική αλλαγή στις θερμοκρασίες. Έτσι οι ειδικές διαδρομές έχουν σκόνη και πολλά σαθρά κομμάτια, που κάνουν τη ζωή του Σεμπαστιάν Λέμπ ( που ανοίγει τον αγώνα) δύσκολη.
Όπως σε κάθε διοργάνωση οι θεατές συρρέουν κατά εκατοντάδες (στις ειδικές) και κατά χιλιάδες στο service park και στα σημεία όπου μπορούν να δουν τους οδηγούς από κοντά. Μάλιστα ο Λέμπ δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του για να κάνει δηλώσεις.
«Είμαστε στην αρχή ακόμη» δήλωσε ο Γάλλος και πρόσθεσε: «Ο αγώνας ξεκινά σήμερα (27/5) για όλους και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για το καλύτερο».
Ο Σόλμπεργκ εκτός από το συναγωνισμό έχει την αγωνία και για τα ημιαξόνια του DS3, που δεν άντεξαν στο shakedown. «Έχω αποστολή, πρέπει να δω τι θα κάνω με το συναγωνισμό αλλά και δεν πρέπει να ζορίσω το σύστημα μετάδοσης. Οι διαδρομές έχουν σκληρό τερέν, που ταλαιπωρεί πολύ το αυτοκίνητο.»
Ταχύτερος από τα Ford ήταν ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα  (Abu Dhabi Ford) ο οποίος παραδέχτηκε πως το σπασμένο κιβώτιο στο shakedown τον φόβισε και δεν πίεσε όσο θα ήθελε.
Σήμερα οι οδηγοί έχουν να διανύσουν 6 ειδικές διαδρομές και 160 χλμ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...