Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Moto GP: O Hopkins επιστρέφει στα Moto GP

Η ομάδα της Rizla Suzuki επιβεβαίωσε ότι ο John Hopkins θα αντικαταστήσει τον τραυματία Alvaro Bautista στη Jerez σε δυο εβδομάδες...
με τον αμερικανό να επιστρέφει στην κατηγορία μετά από τρία χρόνια απουσίας.

O Bautista είχε πτώση κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της παρασκευής πριν τον αγώνα του Qatar, με αποτέλεσμα ένα κάταγμα στον μηρό του.

O Τeam Μanager της Rizla Suzuki Paul Denning δήλωσε σχετικά:
«Η σεζόν του 2011 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει και έχουμε μια τεράστια απογοήτευση που είναι πολύ δύσκολη να αντιμετωπιστεί . Οι χειμερινές δοκιμές πήγαν καλά και ανταγωνιστικά σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του Αlvaro που είναι μαχητής, περιμέναμε περισσότερα απ΄αυτόν στους αγώνες από τις δοκιμές.

Ο λόγος της πτώσης είναι ότι πίεσε παρά πολύ σκληρά, ενώ το ελαστικό δεν είχε αποκτήσει την σωστή θερμοκρασία και μοιάζει πάρα πολύ με το ατύχημα του Valentino Rossi στο Muggelo.

Όμως οι πραγματικοί λόγοι πίσω από αυτό είναι, ότι είχε το αίσθημα της πίεσης λόγο του ότι οι χρόνοι του την Πέμπτη δεν ήταν αυτό που ήθελε και πίεζε για να ανακάμψει. Δυστυχώς πλήρωσε βαρύ τίμημα ο Αlvaro. Αυτό το άθλημα είναι πολύ ακραίο και η αποτυχία με την επιτυχία είναι πολύ κοντά.»

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Rizla Suzuki δεν θα εκπροσωπηθεί στο Qatar, ο Denning μίλησε με την ομάδα για τα σχέδια της στη Jerez και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Hopkins θα είναι σε θέση να έχει καλές επιδόσεις κατά την επιστροφή του στο motogp.

Δήλωσε δε:
«O John δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που συνέβη στον Alvaro, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί να κάνει για μας μια καλή δουλειά στη Jerez και ελπίζουμε να κανονίσουμε μια shakedown δοκιμή. Ο χρόνος επιστροφής του Αlvaro δεν είναι γνωστός αλλά και ο John έχει δέσμευση με τα superbikes, οπότε πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν την τελική απόφαση μας.»
http://www.pitlane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...