Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Red Bull «δένει» Φέτελ με 12εκ. ευρώ ετησίως!

Sebastian VettelImage by nick@ via Flickr
Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με την Red Bull ως το 2014 είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.

Το συμβόλαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή λήγει στο τέλος της τρέχουσας σαιζόν, αλλά ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έμενε στους «Ταύρους» και το 2012.
 
Τόσο ο Κρίστιαν Χόρνερ, όσο και ο Ντίτριχ Μάτεσιτς έχουν εκφράσει την επιθυμία τους και την αγωνία τους να κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν τον 24χρονο Γερμανό οδηγό και η Bild κάνει λόγο για προσφορά που αγγίζει τα 12εκ. ευρώ ετησίως, με όρο για περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερες εμφανίσεις δημοσίων σχέσεων!

Ίσως και ως το τέλος του μήνα να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα πάντα, με τον Χέλμουτ Μάρκο να επιβεβαιώνει τις επαφές: «Είμαστε στη φάση των συνομιλιών και δεν έχουμε υπογράψει τίποτε ακόμη. Θα πάρει λίγο χρόνο», για να προσθέσει: «Έχουμε δεσμεύσει ως και το 2014 τα πιο βασικά μας στελέχη», υπονοώντας ότι ο Άντριαν Νιούι θα συνεχίσει στη Red Bull.

Όσο για το όνειρο του Φέτελ να τρέξει μια μέρα για τη Ferrari; Ε, το 2015 δεν θα τον έχουν πάρει και τα χρόνια δα. Θα κοντεύει τα 28, μια χαρά ηλικία για το άλμα στη Σκουντερία...
SPORTNET
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...