Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Moto GP: Rossi: «Ο ώμος μου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα»

Ο Valentino Rossi είπε οτι συνεχόμενος πόνος που έχει στον ώμο του από τον τραυματισμό που επέστη πέρυσι... ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας που επηρέασε την απόδοση του με την μοτοσικλέτα της Ducati και τον κράτησε στις χαμηλές θέσεις στον πρώτο του αγώνα στο Κατάρ.

Ο Rossi ανέφερε ότι θα μπορούσε να παλέψει για την τετάρτη θέση, αλλά το πρόβλημα με τον ώμο του, πάλι θα τον έριχνε στην εβδόμη θέση.

«Είχα ένα καλό ξεκίνημα και ήταν ένα ωραίο συναίσθημα, επειδή η ιπποδύναμη της μοτοσικλέτας με βοήθησε πραγματικά στην εκκίνηση», είπε ο Rossi.

«Έκανα ένα μικρό λάθος στην πρώτη στροφή και είναι κρίμα επειδή κόλλησα πίσω από τον Barbera για λίγους γύρους. Αλλιώς θα ήμουν πιο κοντά στον Simoncelli και τον Dovizioso, αφού ούτως ή άλλως υπήρξε μια περίοδος που ήμαστε στους ίδιους χρόνους».

«Δεν θα μπορούσα να τους νικήσω έτσι και αλλιώς, γιατί προς το τέλος του αγώνα, δεν είμαι πλέον σε θέση να οδηγώ όπως θα έπρεπε.
Δεν αναφέρομαι στην Ducati γιατί ακόμα και πέρυσι αφού χτύπησα τον ώμο μου, είχα τα ίδια προβλήματα στους τελευταίους αγώνες και δεδομένου ότι οι δύο μοτοσικλέτες είναι τόσο διαφορετικές, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν είμαι σωματικά 100% έτοιμος».

«Σίγουρα δεν είμαστε εδώ για να παίρνουμε την έβδομη θέση, αλλά υπάρχουν και θετικά πράγματα από τον αγώνα, ξεκινώντας με τους χρόνους, που ήμασταν αρκετά γρήγοροι», είπε.

«Πρέπει επίσης να βελτιώσουμε τη μοτοσικλέτα, διότι οι άλλοι έχουν κάνει σαφώς ένα βήμα μπροστά από πέρυσι. Παρόλα αυτά, έμαθα πολλά στις δοκιμές και στον αγώνα και έχουμε ήδη δώσει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει σε βάθος χρόνου, προκειμένου να βελτιωθούμε για το δεύτερο μισό της σεζόν».

«Στο προσεχές μέλλον, από την άλλη πλευρά, θα δουλέψουμε στο set-up, θα συνεχίσουμε τη συλλογή εμπειριών και θα συνεχίσω την άσκηση για να ανακάμψω σωματικά.»

http://www.pitlane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...