Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Alonso μίλησε για το σεβασμόπου “τρέφει” για τον Schumacher

Ο Schumacher δεν απέδωσε τα αναμενόμενα το 2010, με την Mercedes GP να μην δείχνει το ίδιο με την πρώην Βrawn GP...αλλά ο Ισπανός αρνείται να αποδεχτεί ότι ο γερμανός δεν θα είναι μεγάλος αντίπαλος, το 2011.

«Εάν υπάρχει ένα άτομο που σέβομαι και θαυμάζω, αυτός είναι ο Michael, για όλα αυτά που έχει πετύχει» είπε ο Alonso σε γερμανική εφημερίδα.

«Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Αυστραλία και τους πρώτους τρεις ή τέσσερεις αγώνες και θα δούμε πώς θα είναι η Mercedes.
Εάν η Mercedes παλεύει για τη pole position, τότε θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές μας».

Όσον αφορά την ακύρωση του πρώτου αγώνα στο Bahrain, ο Alonso ανάφερε:

«Δεν νομίζω ότι αλλάζει τίποτα. Κανένας δεν ξέρει πραγματικά πώς είναι οι άλλες ομάδες. Φέτος δεν υπήρξε καμία διαρροή από τα paddocks. Θα δούμε ποιος θα είχε το πλεονέκτημα από την ακύρωση του πρώτου αγώνα».

Ερωτώμενος σχετικά με το νέο μονοθέσιο ο Alonso είπε:

«Δεν υπάρχει καμία σαφή εικόνα για το που στεκόμαστε. Είμαστε ευχαριστημένοι από το μονοθέσιο; Ναι. Είναι αξιόπιστο; Ναι. Γρήγορο; Θα ξέρουμε στην Αυστραλία».

«Δεν είμαστε ανήσυχοι, αλλά θα θέλαμε να ξέρουμε περισσότερα πράγματα για το μονοθέσιο. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που δουλεύουμε, υπάρχει πολύ δουλειά ακόμα. Η Αυστραλία θα είναι το τελικό σημείο».
http://www.pitlane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...