Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στα NASCAR δοκιμάζει ο Ραϊκόνεν

Kimi Raikkonen in SIlverstone Circuit Podium.Image via Wikipedia Πριν καλά, καλά διακριθεί σε αγώνες του WRC ο Κίμι Ραϊκόνεν αποφασίζει να δοκιμάσει και στα… NASCAR.

Tην τύχη του στη χώρα των ευκαιριών (στις ΗΠΑ) αποφάσισε να δοκιμάσει ο Κίμι Ραϊκόνεν. Σύμφωνα με συνέντευξη, που έδωσε στην εφημερίδα «Turun Sanomat», ο Ράικο σκοπεύει να κάνει κάποιες εμφανίσεις – έκπληξη στους αγώνες του Παναμερικανικού κυπέλλου NASCAR, παράλληλα με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, της «Turun Sanomat»ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 σκοπεύει να μετάσχει σε ορισμένους αγώνες του NASCAR με την ομάδα ICE1, όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Αρχικά ο 31χρονος θα τρέξει στο κύπελλο ανοιχτών φορτηγών (το καλοκαίρι) θα κάνει κάποιες συμμετοχές στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, για να ακολουθήσουν οι εμφανίσεις στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα αναλάβει τη συμμετοχή του είναι η «Foster Gillett».

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τον κόσμο του NASCAR. Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε ο «Άϊσμαν» στην εφημερίδα και πρόσθεσε:
«Είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι μία πρόκληση για εμένα».
Πηγή: onsports.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...