Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν πάει Μελβούρνη ο Ecclestone. Θα βρεθεί στη Nέα Yόρκη να συζητήσει για Grand Prix

Ο Bernie Ecclestone δεν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Η αλλαγή του ταξιδιού δεν είναι καθόλου τυχαία...

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μελβούρνης, Herald Sun, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, προσκάλεσε τον Ecclestone στην πόλη του για να συζητήσει πιθανά σχέδια της F1 εκεί. Λίγο καιρό πριν είχε ακουστεί ότι η κυβέρνηση της Victoria σκέφτεται να σταματήσει τη διοργώνωση του αγώνα στη Μελβούρνη τα επόμενα χρόνια, λόγω κόστους.
Ο υπεύθυνος του Grand Prix Αυστραλίας, Ron Walker, φέρεται να σχολίασε: "Αποτέλεσμα αυτών που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν ο δήμαρχος Bloomberg να επικοινωνήσει με τον κ. Ecclestone. Δεν είναι μόνο μια μάχη απέναντι στη Νέα Υόρκη, είναι μάχη εναντίον όλων. Το Δελχί ανοίγει, θα υπάρχει ένας αγώνας στη Ρωσία, η Κορέα έχει μπει στο παιχνίδι και άλλα αραβικά κράτη θέλουν να μπουν, οπότε πάντα θα υπάρχει μάχη".
Τα σχέδια στα οποία αναφέρεται η αυστραλιανή εφημερίδα αφορούν στη δημιουργία πίστας στο Staten Island της Νέας Υόρκης. Ο Walker ανέφερε εναλλακτικά σχέδια για πίστα στην Αυστραλία, όπως κοντά στο αεροδρόμιο του Avalon. Όμως, για ένα τέτοιο εγχείρημα θεωρεί απαραίτητη τη βοήθεια της κυβέρνησης, τουλάχιστον μέσω της κατασκευής νέων έργων υποδομής, όπως σιδηροδρομική σύνδεση.

http://www.f1grip.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...