Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Formula 1: Να αποχωρήσει προτείνει στον Μπαρικέλο ο Μάσα

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Rubens Bar...
Image via Wikipedia
Να αποσυρθεί από την ενεργό δράση όσο είναι καιρός, συμβούλεψε τον Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο Φελίπε Μάσα.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος πιλότος της Williams έχει μείνει μετέωρος για το 2012 καθώς δεν έχει βρει κάποια ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Παράλληλα, βρίσκεται στην αναζήτηση χορηγών που θα διευκολύνουν την προσπάθειά του να εξασφαλίσει μια θέση σε κάποια ομάδα της Formula 1.

Ηδη, από το GP της Ινδίας είχαν ακουστεί φήμες ότι ο αγώνας στην Βραζιλία, πατρίδα του Μπαρικέλο, ίσως να είναι και ο τελευταίος στην καριέρα του. Ο ίδιος όμως απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι θα βρει ένα νέο σταθμό στην καριέρα του, μετά τη Williams καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα του Γκρόουβ λήγει στο τέλος του 2011.

Αν πάντως καταφέρει να συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα το 2012, θα συμπληρώσει 20 συνεχόμενα χρόνια στην Formula 1.

Ο φίλος και συμπατριώτης του Μπαρικέλο, Φελίπε Μάσα θεωρεί ότι ο ομοεθνής του θα πρέπει να σταματήσει την κατάλληλη στιγμή, αναγνωρίζοντας ότι η καριέρα του ήταν συναρπαστική.

«Του έδωσα μια συμβουλή: Να αποχωρήσει. Για εμένα ο Μπαρικέλο είχε μια εκπληκτική καριέρα στη Formula 1: ο οδηγός που συμμετείχε σε περισσότερα GP και με πολλές νίκες. Είναι μια καριέρα που οι περισσότεροι πιλότοι ονειρεύονται να κάνουν.

Ετρεξε για τις καλύτερες ομάδες στη Formula 1. Δεν τον συμβούλεψα να εγκαταλείψει διότι είναι μεγάλος σε ηλικία ή κάτι τέτοιο. Σήμερα όμως στη Formula 1 είναι δώδεκα ομάδες και οι πέντε με έξι ζητούν χρήματα για να δώσουν μια θέση. Θεωρώ ότι αυτό είναι παράλογο. Αυτό θα έκανα και στη δική μου περίπτωση. Δε μπορώ να δω τον Ρούμπενς, μετά από αυτή την καριέρα που είχε και όλες αυτές τις νίκες, να ψάχνει για χορηγούς για να τρέξει.

Του είπα να αποχωρήσει και να χρησιμοποιήσει τον τελευταίο αγώνα (σ.σ. στη Βραζιλία) ως το τέλος που του αρμόζει. Ξέρω όμως ότι θα κάνει ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για εκείνον και σα φίλος, θα τον στηρίξω, ελπίζοντας το καλύτερο για αυτόν», δήλωσε ο Φελίπε Μάσα στο website totalrace.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...