Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

MotoGP: Ο Στόνερ των ρεκόρ

Casey Stoner 2010 QatarImage via WikipediaΟ Κέισι Στόνερ ισοφάρισε στη Βαλένθια το ρεκόρ του Μικ Ντούχαν με 12 πολ ποζίσιον σε μία χρονιά.

O φετινός Παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο 1:31.861 στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια.

Ο αναβάτης της Honda ήταν πρώτος καθ’όλη την διάρκεια της διαδικασίας και μόλις στον 14ο από τους 18 γύρους που έκανε, σημείωσε την καλύτερη του επίδοση που του χάρισε την πρώτη θέση στην γραμμή εκκίνησης. Στην προσπάθεια του Αυστραλού, όπως και τον υπόλοιπων αναβατών, βοήθησαν οι πολύ καλές καιρικές που επικρατούσαν σήμερα στη Βαλένθια.

Περίπου μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Στόνερ τερμάτισε η δεύτερη Honda του Ντάνι Πεντρόζα (όπως και στις χθεσινές ελεύθερες δοκιμές το πρωΐ). Ο Ισπανός προσπάθησε να φτάσει τον teammate του, αλλά ο Στόνερ με τη μαλακή γόμα ήταν άπιαστος!

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Ben Spies με τη Yamaha. Ο Αμερικανός φαίνεται πως δεν πτοείται ούτε από την χθεσινή πτώση, ούτε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με μία θέση στο βάθρο.

Πίσω του η πρώτη Ducati του Ράντι ντε Πουνιέ. Ο Γάλλος που είχε πολύ καλές επιδόσεις όλο το διήμερο φαίνεται ότι δικαιώθηκε με την τέταρτη θέση στις σημερινές κατατακτήριες. Αυτή ήταν και η καλύτερη φετινή του επίδοση στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο Αλβάρο Μπαουτίστα απέδειξε ότι η Suzuki έχει κάνει βήματα προόδου σημειώνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τις δύο Ducati των Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν, αντίστοιχα.

Ατυχος ήταν ο Αντρέα Ντοβιντσιόζο, καθώς με την άσχημη πτώση του στην στροφή 4 της πίστας στον τελευταίο γύρο της προσπάθειάς του έμεινε όγδοος.

Πίσω του ο Χέκτορ Μπαρμπερά που αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών ενώ την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνει ο Κάρελ Αμπραχαμ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...