Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Το σκέφτεται ο Σουμάχερ

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Michael Sc...Image via WikipediaMichael Schumacher driving for Mercedes GP at ...Image via WikipediaΜπορεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ να ανανέωσε την συνεργασία του με την Mercedes GP, ωστόσο στο ίδιο δεν είναι έτοιμος να κάνει ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως θέλει λίγο χρόνο ακόμη, ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο 42χρονος πιλότος φαίνεται πως θέλει περισσότερες εγγυήσεις όσον αφορά στο μέλλον, αλλά και την εξέλιξη της ομάδας.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω μιλήσει με την Mercedes γιατί όπως έχω πει πολλές φορές πως ακόμη δεν είναι καιρός για να συζητήσουμε. Χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να δω τον εαυτό μου και πως θα βαδίσουμε και επίσης ακόμη μερικά στοιχεία για να δούμε αν είναι αυτό που θέλω», ανέφερε ο Σουμάχερ, για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Θα πρέπει να αξιολογήσουμε που είμαστε και που πρέπει να φτάσουμε και στη συνέχεια να το κάνουμε. Είναι προτιμότερο αυτό να γίνει νωρίς, παρά αργότερα. Το σημαντικό είναι να αναρωτηθούμε είμαστε στο σωστή κατεύθυνση; Παίρνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις; Και νομίζω πως ναι, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στο μέλλον», συμπλήρωσε ο Σούμι.

Πηγή: sportfm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...