Κυριακή 12 Μαΐου 2013

GP3 Series: Θρίαμβος για Έλληνα στη Βαρκελώνη!


Συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε παρακολουθώντας τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το GP3 Series, με τον Ευτύχιο Έλληνα να κατακτά μία παλικαρίσια νίκη και τον Άλεξ Φοντάνα να τερματίζει δέκατος.

Ο Ελληνοκύπριος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την pole position εκκίνησε δυναμικά, έστριψε πρώτος και άρχισε να διαχειρίζεται τη κατάσταση. Ήδη από τον πρώτο γύρο είχε προβάδισμα 1.3 δευτερόλεπτων, το οποίο άνοιγε γύρο με  το γύρο: στα 2.8 δευτερόλεπτα στον τρίτο γύρο, στα 3.8 στον πέμπτο.

Λίγο μετά τα μισά του αγώνα των 17 γύρων, ο Πάτρικ Νίντερχάουζερ άρχισε να μειώνει τη διαφορά από τον 21χρονο οδηγό της Marussia Manor Racing. Στον τελευταίο γύρο είχε κολλήσει πίσω του αλλά ο Ευτύχιος έπαιξε άμυνα με μαεστρία, απέκρουσε κάθε επίθεση και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο θεσμό!

Έτσι ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τον ήθελαν ως έναν εκ των πρωταγωνιστών αυτής της σεζόν. Ανεβαίνοντας στο βάθρο πανηγύρισε με τα καρδιά του, την ώρα που το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου προκαλούσε ρίγη συγκίνησης σε όλους μας.

Πολλά μπράβο και στον Φοντάνα της Jenzer Motorsport, που πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα πίσω από το μονοθέσιο του Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ αλλά όταν απαλλάχθηκε από το εμπόδιο του γιου του σπουδαίου οδηγού ράλι, πάτησε γκάζι, κέρδισε θέσεις και τελικά τερμάτισε δέκατος!

newsauto.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...