Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Lewis Hamilton: «Δεν δίνω αναφορά σε κανέναν»


Στη Mercedes τίποτα δεν τον περιορίζει και αυτό είναι σημαντικό για τον Hamilton, ο οποίος μίλησε για την πίεση που πλέον δεν έχει στη γερμανική ομάδα.

English: Lewis Hamilton at Stars & Cars 2008
(Photo credit: Wikipedia)
Παράλληλα, είπε ότι τώρα αποφασίζει μόνος του χωρίς να δίνει αναφορά σε κάποιον.

«Ελπίζω ο κόσμος να έχει αλλάξει την αντίληψη που έχει για μένα από το 2007. Βρισκόμουν σε ένα πολύ περιορισμένο περιβάλλον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ωστόσο, τίποτα δεν με περιορίζει τώρα. Προφανώς και έχω ένα αφεντικό – τον Ross Brawn- αλλά τώρα αποφασίζω μόνος μου και δεν δίνω αναφορά σε κανέναν. Κάποτε υπήρχε μία εποχή που αποφάσιζα κάτι και μετά ανησυχούσα αν αυτό ήταν σωστό, λόγω του τρόπου που με μεγάλωσε ο πατέρας μου.

Ένιωθα μία πίεση που τώρα δεν έχω. Πλέον οι σχέσεις μου με τον πατέρα μου είναι πολύ καλές. Βέβαια αυτό δεν έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά μέσα από πολλές συζητήσεις», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 και συνέχισε:

«Ήθελαν να με βάλουν σε αυτή τη θέση. Πριν τρία χρόνια κάποιοι έλεγαν ότι τα προσωπικά μου με επηρέαζαν και δεν μπορούσα να έχω καλή απόδοση εντός των γκριντ. Αυτό με απασχολούσε, ένιωθα ότι γίνονταν προσπάθεια να με βάλουν σε αυτή τη θέση και αυτό μυ δημιουργούσε πολλά προβλήματα. Δεν είχα ενέργεια, ούτε κίνητρα. Δεν είχα όρεξη και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Υπήρχε μία περίοδο στην οποία είχα ατυχήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχει περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Μπορούσα να οδηγήσω γρήγορα, αλλά δεν ήμουν συγκεντρωμένος. Ωστόσο, κάπως το ξεπέρασα. Πλέον δεν αφήνω την αρνητική ενέργεια να με επηρεάσει και ακόμη μαθαίνω πώς να τη διαχειριστώ».


Πηγή:woop.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...