Σάββατο 11 Μαΐου 2013

GP3 Series Pole Position για τον Έλληνα!


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά η σεζόν του GP3 Series για τον Ευτύχιο Έλληνα! Σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν που διεξάγεται στη Βαρκελώνη αλλά προβιβάστηκε στην pole position λόγω ποινής του Εσθονού Κέβιν Κόργιους.

Η διαφορά των δύο ήταν ούτως η αλλιώς πολύ μικρή, μόλις 4 εκατοστά του δευτερολέπτου τους χώριζαν, με τον Ελληνοκύπριο οδηγό να επιβεβαιώνει τις προβλέψεις πως φέτος, μετά την εντυπωσιακή περυσινή του παρθενική σεζόν στο θεσμό, είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου! Χαρακτηριστική η διαφορά που έχει ο γεννημένος στη Λάρνακα οδηγός από τους teammates του που ήταν εκτός δεκάδας.

«Ήταν μία καλή περίοδος. Ήξερα πως κάποιοι από τους αντιπάλους μου θα πίεζαν σαν τρελοί λόγω των ποινών που είχαν από τα ελεύθερα αλλά τελικά να που θα εκκινήσω από την pole! Στόχος είναι προφανώς η νίκη και η ομάδα επιβεβαίωσε πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά το χειμώνα. Ήμασταν ακριβείς, πετύχαμε ένα καλό γύρο, πήραμε ήδη τον πρώτο βαθμό της σεζόν άρα… καλή αρχή», δήλωσε ο Έλληνας.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...