Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

BINTEO-Τσαντίστηκε ο Λορένθο για… την προσπέραση


Ο Μάρκ Μάρκεθ ήρθε για να ταράξει τα νερά στο Moto GP. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα του μέτρα στην κορυφαία κατηγορία στο Κατάρ. 

Η νίκη στο Όστιν επιβεβαίωσε το παραπάνω, ενώ χθες στη Χερέθ μάθαμε και το αγωνιστικό στυλ με το οποίο γαλουχήθηκε. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto2 έκανε ένα αντρίκιο προσπέρασμα στον παγκόσμιο πρωταθλητή του Moto GP, Χόρχε Λορένθο, στη στροφή που φέρει το όνομά του -μία πριν από τον τερματισμό.

Ο Μάρκεθ έδειξε τη νοοτροπία του για το πώς θα πρέπει να γίνονται οι μάχες εντός πίστας, την οποία και ενστερνίζεται και ο Κράτσλοου.

Αυτή είχε εκφραστεί από τον Βαλεντίνο Ρόσι πέρυσι, όταν είχε χαρακτηρίσει «φλώρους» τους  σύγχρονους πρωταθλητές, ενώ εκείνοι δια στόματος Στόνερ είχαν απαντήσει ότι δεν είναι αλήτες αλλά αθλητές.

Σίγουρα το θέαμα δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι λείπει από τους αγώνες μοτοσικλέτας, ωστόσο κινήσεις σαν αυτές του Μάρκεθ είναι αυτές που μένουν χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών.

Η... τσαντίλα του Λορένθο δεν είχε ξεθυμάνει ούτε λίγα λεπτά μετά τον αγώνα, όταν και ο Μάρκεθ πήγε να του σφίξει το χέρι. Ο αναβάτης της Yamaha με συγκεκριμένη χειρονομία του εξήγησε πως δεν θα έπρεπε να προβεί σε αυτήν την κίνηση.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...