Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Αναβολή του 34ου Ράλλυ Κένταυρος


Οι φήμες για τη μη πραγματοποίηση του 34ου Ράλλυ Κένταυρος, οδήγησαν τη διοργανώτρια λέσχη να εκδώσει ανακοίνωση για την «υπό προϋποθέσεις» διεξαγωγή του αγώνα. Είχε προηγηθεί, σε συνεννόηση με την ΟΜΑΕ, η παράταση των δηλώσεων συμμετοχής λόγω των αργιών του Πάσχα. 

Τελικά, για λόγους που η λέσχη αναφέρει αναλυτικά στην ανακοίνωση που ακολουθεί, ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ αναβάλλεται. Εντύπωση προκαλεί πως ενώ όλες οι προηγούμενες ανακοινώσεις σχετικά με το Ράλλυ Κένταυρος είχαν αναρτηθεί και στο site της ΟΜΑΕ, η ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα δεν έχει αναρτηθεί, ούτε μία ολόκληρη μέρα μετά την έκδοση της. Διαβάστε την ανακοίνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου.

«Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου βάσει του αγωνιστικού ημερολογίου είχε προγραμματίσει για τις 11-12 Μαΐου το 34ο Ράλλυ Κένταυρος. Οι συμμετοχές ξεκινούσαν βάσει προγράμματος 15 Απριλίου και έληγαν Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 22:00. Οι συμμετοχές την Μ. Παρασκευή και ώρα 22:00 ανήλθαν στις 29 από τις οποίες οι 4 ήταν ιστορικά αυτοκίνητα. Λόγω των ημερών του Πάσχα η λέσχη σε συνεννόηση με την Ο.Μ.Α.Ε. αποφάσισαν την παράταση των συμμετοχών έως την Τετάρτη 8 Μαΐου (1η εργάσιμη ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα) και ώρα 18:00. Την Τρίτη 7 Μαΐου το βράδυ και ώρα 22:00 οι συμμετοχές μετά το πέρας του τετραημέρου αυξήθηκαν κατά 1 συμμετοχή. Παρ’ όλα αυτά το Δ.Σ. αποφάσισε εκείνη τη στιγμή και ενημέρωσε άμεσα τηλεφωνικά όλους τους αγωνιζόμενους που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά (με 30 και με την ελπίδα να δηλώσουν και άλλοι την Τετάρτη) με την προϋπόθεση όσοι εκ των δηλωθέντων (εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση) δεν είχαν καταβάλει το παράβολο συμμετοχής, να το καταθέσουν έως την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 18:00. Από όλους λάβαμε θετική απάντηση ότι θα πράξουν αναλόγως.Την Τετάρτη και από ώρα 14:00 έως 16:00 με τηλεφωνική επικοινωνία απέσυραν την συμμετοχή τους οι κάτωθι:

1.      Πιτσάκης Εμμανουήλ (λόγω μηχανικής βλάβης).
2.      Βελάνης Βαίλειος (λόγω κωλύματος).
3.      Μπαλντούνης Γεώργιος (λόγω κωλύματος).
4.      Μιχαήλ Σταμάτης (λόγω μηχανικής βλάβης).
5.      Παπαναστασίου Δημήτριος (λόγω κωλύματος).

Επίσης δεν κατέβαλαν όπως όφειλαν το παράβολο συμμετοχής οι κάτωθι:
1.      Καραγκιοζόπουλος Παναγιώτης.
2.      Bλάχος Χρήστος.
3.      Ψιλιώτης Κώστας.
4.      Καρπάνος Νικόλαος.

Μετά από τις παραπάνω αποχωρήσεις και την μείωση των  συμμετοχών στις 21, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του 34ου Ράλλυ Κένταυρος, θεωρώντας απαράδεκτο ο θεσμός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ να διεξάγεται με αυτές τις συνθήκες. Θα θέλαμε επίσης να ζητήσουμε συγνώμη και να ευχαριστήσουμε όσους αγωνιζόμενους τίμησαν  τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με τη συμμετοχή τους στον αγώνα μας. Ακόμη, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους αγωνιζόμενους που έχουν καταβάλει το παράβολο συμμετοχής, ότι θα τους επιστραφεί την Πέμπτη 9 Μαΐου. Τέλος, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου υπόσχεται σε αγωνιζόμενους και θεατές, ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την πραγματοποίηση του αναβληθέντος αγώνα, πάντα πιστή στον σκοπό της, την ανάδειξη και διάδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.»

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...