Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ακαταμάχητος ο Φέτελ

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ δεν άφησε περιθώρια στους βασικούς αντιπάλους και όντας ταχύτερος στην πίστα του Καναδά κατέκτησε την pole position ενόψει του grand prix της Κυριακής.
 
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε τους λιγότερους γύρους, συνολικά 16, δεν ήταν όμως κάτι που λειτούργησε ανασταλτικά. Μάλιστα στο φινάλε βελτίωσε την επίδοσή του (ήταν ο μόνος που "έσπασε" το φράγμα του 1:13) και δεν απειλήθηκε είτε από τον Λιούις Χάμιλτον είτε από τον Φερνάντο Αλόνσο που προσπάθησαν, αλλά αποδείχθηκε αδύνατο να κάνουν καλύτερους χρόνους.
Οι δύο οδηγοί, άλλοτε συνοδοιπόροι στη McLaren, διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση, την κέρδισε όμως ο Χάμιλτον, έστω κι αν στην τελευταία προσπάθειά του βρήκε ελάχιστα στον τοίχο των πρωταθλητών. Ο Ισπανός της Ferrari πάντως βρίσκεται στο καθαρό κομμάτι της πίστας, κάτι που ίσως παίξει το ρόλο του στην εκκίνηση του κυριακάτικου αγώνα.
Αναμφίβολα η 10η θέση του Τζένσον Μπάτον, ο οποίος έμεινε μεταξύ άλλων πίσω από τους Μάσα, Γκροσζάν και ντι Ρέστα, αλλά και ο αποκλεισμός από το Q3 του Κίμι Ράικονεν αποτέλεσαν τις εκπλήξεις τις διαδικασίας.
Το grid
1. Σεμπαστιάν Φέτελ
2. Λιούις Χάμιλτον
3. Φερνάντο Αλόνσο
4. Μαρκ Ουέμπερ
5. Νίκο Ρόζμπεργκ
6. Φελίπε Μάσα
7. Ρομέν Γκροσζάν
8. Πολ ντι Ρέστα
9. Μίκαελ Σουμάχερ
10. Τζένσον Μπάτον
11. Καμούι Κομπαγιάσι
12. Κίμι Ράικονεν
13. Νίκο Χούλκενμπεργκ
14. Ντάνιελ Ρικιάρντο
15. Σέρχιο Πέρες
16. Μπρούνο Σένα
17. Παστόρ Μαλδονάδο
18. Χέικι Κοβαλάινεν
19. Βιτάλι Πετρόφ
20. Ζαν-Ερίκ Βερν
21. Πέδρο ντε λα Ρόσα
22. Τίμο Γκλοκ
23. Σαρλ Πι
24. Ναράιν Καρθικέγιαν
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...