Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

O Αλόνσο πήρε γεύση από το 2014!


Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari βρέθηκε χτες στο Μαρανέλο όπου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στον προσομοιωτή και να πάρει μια πρώτη γεύση από τις διαδικασίες που θα ακολουθεί το 2014 οδηγώντας τη νέα Ferrari.


Ο Αλόνσο δούλεψε αρκετές ώρες και πριν φύγει από το εργοστάσιο της Ferrari δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος από την εκτέλεση του προγράμματος στον προσομοιωτή. Ήταν ωραίο που οδήγησα ξανά έστω και εικονικά. Εξετάσαμε πολλές ιδέες με τους μηχανικούς καθότι είμαστε τώρα στην αρχή της διαδικασίας εκμάθησης. Προοδεύουμε και αυτό είναι ευχάριστο". 


Στο τέλος της ημέρας ο Αλόνσο έφυγε από το Μαρανέλο με ελικόπτερο για να βρεθεί σε λίγη ώρα στα στούντιο της Rai Uno στη Ρώμη. Εκεί μαζί με τον πρόεδρο της εταιρείας Λούκα ντι Μοντεζέμολο συμμετείχαν σε μια βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό όπου μαζεύτηκαν χρήματα για την Telethon.  Πρόκειται για μια φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία είναι πρόεδρος ο Λούκα ντι Μοντεζέμολο και σκοπός της είναι η επιστημονική έρευνα πάνω σε σπάνιες γενετικές ανωμαλίες.

Σήμερα στο Μαρανέλο είναι μέρα γιορτής για όλους τους εργαζόμενους της αγωνιστικής ομάδας. Βρίσκονται όλοι μαζί στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπου ανταλλάσουν ευχές με τους οδηγούς και όλα τα στελέχη της ομάδας. Θα είναι και η τελευταία μέρα του Μάσα στο Μαρανέλο ως οδηγού της Ιταλικής ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...