Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε Χούλκενμπεργκ η Force India

Μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ πήρε την απόφαση να επιστρέψει και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Force India, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.




"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Force India. Η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και πιστεύω ότι η εμπειρία που έχω αποκομίσει τα τελευταία χρόνια, θα τη βοηθήσει να τους πετύχει", ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρονου πιλότου.


Στη συνέχεια προσέθεσε: "Ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο το 2014. Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για τον κινητήρα της Mercedes, κάτι βασικό για να είμαι ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν. Ξέρω αυτήν την ομάδα και μπορώ να διακρίνω την αποφασιστικότητα των ανθρώπων της. Όλοι μοιράζονται την ίδια δίψα για διάκριση".

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ έχει λάβει τρεις φορές μέρος στο πρωτάθλημα την τελευταία τετραετία, όλες με διαφορετική ομάδα (Williams, Force India και Sauber). Η υψηλότερη διάκρισή του επετεύχθη την περυσινή σεζόν όταν και κατέλαβε τη 10η θέση με την ελβετική ομάδα.

Σκοπός του Γερμανού, ο οποίος ανήκε στην Force India για δύο χρόνια (2011 ως δοκιμαστής, 2012 ως πιλότος), είναι να ανέβει επίπεδο και να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...