Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σε κατάσταση σοκ ο θρύλος της F1 Μίκαελ Σουμάχερ μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι

Σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι υπέστη ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις Γαλλικές Αλπεις, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης.


«Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Γκρενόμπλ» δήλωσε ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Κριστόφ Γκερμινιόν-Λεκόμπτ στο Radio Monte Carlo. «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του» πρόσθεσε.


Σύμφωνα με το BBC, ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου δήλωσε ότι μετά το ατύχημα ο Σουμάχερ ήταν «σοκαρισμένος, ανήσυχος, αλλά είχε τις αισθήσεις του». «Φορούσε κράνος και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο» πρόσθεσε.

«Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δέχεται επαγγελματική ιατρική βοήθεια. Ζητούμε την κατανόησή σας δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του», ανέφερε η ανακοίνωση της εκπροσώπου του βετεράνου πιλότου της F1.

Ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Κριστόφ Ζερνινιόν Λεκόμπτ είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Σουμάχερ ήταν σε κατάσταση σοκ όταν έφθασαν κοντά του οι διασώστες, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Ο 44χρονος γερμανός πιλότος ανακοίνωσε πέρυσι ότι αποσύρεται από τη Φόρμουλα 1 μετά την τρίχρονη επανεμφάνισή του στο σπορ με την ομάδα της Mercedes.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...