Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

F1: Οι καλύτερες στιγμές στην TV!

Αύριο Κυριακή στις 15:00 θα προβληθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση η ανασκόπηση του φετινού πρωταθλήματος της F1.


Δυο ολόκληρες ώρες με εντυπωσιακό θέαμα και στιγμές που ζήσαμε έντονα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε ρόλο παρουσιαστή οι πρωταθλητές Σεμπάστιαν Φέτελ, Κρίστιαν Χόρνερ και Άντριαν Νιούι. 


Ο αγωνιστικός και τεχνικός διευθυντής της Red Bull μιλούν για αθέατες πλευρές της επιτυχημένης προσπάθειάς τους και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ για άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο Φέτελ πήρε φέτος 13 νίκες σε 19 αγώνες, κέρδισε σε Μαλαισία (Multi 21), Μπαχρέιν, Καναδά, Γερμανία μέχρι την καλοκαιρινή ανάπαυλα και σ' όλους τους αγώνες από κει και πέρα: Βέλγιο, Ιταλία, Σιγκαπούρη, Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία (τίτλος), ΗΑΕ, ΗΠΑ,Βραζιλία.
Στους άλλους έξι αγώνες είχαμε 4 νικητές: Στην πρεμιέρα κέρδισε ο Ράικονεν,  σε Κίνα και Ισπανία πήρε νίκη ο Αλόνσο με τη Ferrari, o Ρόσμπεργκ κέρδισε σε Μονακό και Βρετανία ενώ ο Χάμιλτον πήρε τη νίκη στην Ουγγαρία.

Όλα αυτά μαζί μ' ένα αφιέρωμα στο πρωτάθλημα του 2014 που έχει ήδη ξεκινήσει περιλαμβάνονται στη δίωρη ανασκόπηση που θα προβληθεί αύριο στις 15:00 από τη Δημόσια Τηλεόραση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...