Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η Honda έτοιμη για το Dakar 2014


H εργοστασιακή ομάδα «TEAM HRC» της Honda, ολοκλήρωσε όλες τις ετοιμασίες της, και είναι έτοιμη για επίθεση, στο Rally Dakar του 2014, που θα γίνει σε Αργεντινή, Βολιβία και Χιλή.



Αναβάτες οι Πορτογάλοι Helder Rodriquez και Paulo Goncalvers, ο Βρετανός Sam Sunderland, ο Αργεντινός Javier Pizzolito, και ο Ισπανός Joan Barreda, αποτελούν την αιχμή του εργοστασιακού δόρατος της Honda.


Οι αναβάτες, καβάλα στο νέο CRF 450 Rally, θα κυνηγήσουν την πολυπόθητη νίκη στο δυσκολότερο και πιο διάσημο αγώνα Rally του κόσμου. Οι πρώτες αγωνιστικές δοκιμές του CRF 450 Rally έγιναν με απόλυτη επιτυχία στο Morocco Rally και το Merzouga Rally, τον Οκτώβριο του 2013, με την ομάδα να παίρνει τη νίκη και στους 2 αγώνες!

Η Honda μάλιστα, θέλοντας να βοηθήσει στο να γίνουν πιο δημοφιλείς οι αγώνες Rally, ετοιμάζεται να βγάλει το 2014 ένα μοντέλο παραγωγής, που θα βασίζεται στο αγωνιστικό CRF 450 Rally bike, μοντέλο που θα μπορούν να αγοράσουν ομάδες και ιδιώτες. Σε επίπεδο δοκιμών, η Honda θα παρέχει ένα μοντέλο προ-παραγωγής του CRF 450 Rally, αλλά και υποστήριξη, στους Pablo Rodriguez, Jean Azevedo και στη Laia Sanz, για το Rally Dakar του 2014.

Ας δούμε τι δήλωσε ο Tetsuo Suzuki, ο πρόεδρος του HRC.

«Από την πρώτη μας εμφάνιση στο Dakar του 2013, το τμήμα R&D του HRC στόχευσε στην εξέλιξη μιας μοναδικής μοτοσικλέτας, και σε μια νικηφόρα ομάδα. Το Dakar 2014 διαρκεί 2 εβδομάδες, και μέσα από αυτό τον αγώνα, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μοιραστούμε τα όνειρα και τον ενθουσιασμό μας με τους πελάτες μας. Την επόμενη χρονιά (2014), αρχίζοντας με το Rally Dakar, το HRC θα κινηθεί με τόλμη, ώστε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του σπορ με τους πελάτες μας, σε παγκόσμια κλίμακα.»

Δηλώσεις έκανε και ο Katsumi Yamazaki, διευθυντής της ομάδας του HRC για το Dakar Rally.

«Όλα ήταν νέα για εμάς, και μάθαμε πολλά από το Dakar Rally 2013, καθώς την τελευταία φορά που τρέξαμε στο Dakar ήταν πριν… 24 χρόνια! Αυτή τη χρονιά, σχηματίσαμε σε μικρό χρονικό διάστημα μια νικηφόρα ομάδα. Έχουμε γεμίσει εμπιστοσύνη πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, μετά και τις νίκες μας στα rally Morocco & Merzuga, με την ολοκαίνουργια CRF 450 Rally. Η ομάδα μας θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει τον τελικό της στόχο, που είναι να κερδίσει τον αγώνα του Rally Dakar. Περιμένουμε την υποστήριξη σας, καθώς θα μαχόμαστε μέχρι τέλους, προς την καρό σημαία.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...