Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ωρες αγωνίας για τον γαμπρό του Μπόμπολα-Ο Λουκάς Γιαννακούλης τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα Ράλι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν ο γαμπρός του επιχειρηματία, Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του Ράλι Παλλάδιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.


Ο έμπειρος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπέστη σοβαρό τραύμα σε ζωτικό όργανο.


Η σύζυγος του Λουκά Γιαννακούλη, Μαρ. Μπόμπολα
Οπως αναφέρουν πληροφορίες «ο ασθενής ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Καταβάλλεται υπερπροσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή».

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πρώτη ειδική του Ράλι Παλλάδιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ο έμπειρος οδηγός αγώνων έδωσε το «παρών» με μία Porsche 911 RSR και συνοδηγό τον Γιώργο Πετρόπουλο. Ο Γιαννακούλης, σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα,  έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και έπειτα από τρελή πορεία κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα συνέβησαν στο 6,5 χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής.

Στο σημείο έσπευσαν τα σωστικά συνεργεία, τα οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα, τόσο τον Λουκά Γιαννακούλη, όσο και τον συνοδηγό, Γιώργο Πετρόπουλο.

Ο σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διεκομίσθη στο «Αττικόν».

Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο συνοδηγός, ο οποίος φέρει τραύματα στο χέρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...