Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

VIDEO: Οι "τιφόζι" αποχαιρέτησαν τον Μάσα

Ο Φελίπε Μάσα γύρισε σελίδα στην καριέρα του. Οι οπαδοί της Ferrari τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στη Scuderia. Δείτε φωτογραφίες και video από το Μουτζέλο.


Στους Παγκόσμιους Τελικούς της Ferrari στην πίστα του Μουτζέλο είχαν την ευκαιρία οι οπαδοί της Ferrari να αποχαιρετίσουν και να ευχαριστήσουν τον Φελίπε Μάσα για την προσφορά του στη Scuderia.


Ο Μάσα αντικαταστάθηκε από τον Κίμι Ράικονεν και έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Williams.

Ο Βραζιλιάνος οδήγησε μια F2008 στην πίστα του Μουτζέλο και ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του ετήσιου φεστιβάλ της Ferrari.

Η συνεργασία του Μάσα με τη Ferrari ξεκίνησε το 2003 όταν είχε το ρόλο του δοκιμαστή. Το 2006 πλαισίωσε τον Μίκαελ Σουμάχερ, κατακτώντας την τρίτη θέση μαζί με δύο νίκες (Τουρκία, Βραζιλία).

Στη Ferrari τον θεωρούν παγκόσμιο πρωταθλητή, παρότι έχασε τον τίτλο από τον Λιούις Χάμιλτον με τον συγκλονιστικό τρόπο που κατέληξε το βραζιλιάνικο GP.

Σε δύο αγώνες ολοκληρώνει την καριέρα του στη Ferrari με έντεκα νίκες, 36 βάθρα, 15 pole positions και 14 ταχύτερους γύρους.


Finali Mondiali 2013 - Farewell Felipe Massa... by vivinamou
Πηγή: Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...