Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Σουμάχερ: Απίστευτη η απόδοση του Φέτελ!

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και μέντορας του Σεμπάστιαν Φέτελ μιλά για τα ρεκόρ που χάνει και δηλώνει σοκαρισμένος από τις επιδόσεις του νεαρού συμπατριώτη του.


Ο Σουμάχερ στα 45 του έχει την εμπειρία και το ειδικό βάρος να αξιολογήσει ένα φαινόμενο όπως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο 26χρονος κέρδισε σε 13 από τους 19 αγώνες φέτος, ενώ ο Σουμάχερ το 2004 είχε πάρει 13 στους 18 αγώνες. 


Αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα ο Σουμάχερ τόνισε: « Ο Φέτελ έκανε σπουδαία δουλειά, ήταν πολύ τυχερός. Αν συγκρίνει κανείς την απόδοσή του μ’ αυτή του Γουέμπερ γιατί αυτό είναι το σημείο αναφοράς βλέπει πως ο Φέτελ πήρε 13 αγώνες και ο Γουέμπερ κανέναν. Αυτό είναι σοκαριστικό, είμαι ευτυχής που δεν βρίσκομαι εγώ σ’ αυτή τη θέση. Αν κάποιος μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ μου προτιμώ να είναι αυτός. Πέτυχα ότι πέτυχα στην εποχή μου, τώρα είναι η δική του εποχή, καμαρώνω γι’ αυτόν».

Ο Φέτελ έχει εκκινήσει σε 120GP μέχρι σήμερα αντίστοιχα όταν ο Σουμάχερ είχε συμπληρώσει 120 αγώνες οι επιτυχίες του ήταν λιγότερες. Ας δούμε ένα συγκριτικό πίνακα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...