Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αλόνσο: "Ταχύτερη η Red Bull, καλύτερη η Ferrari"

Ο Φερνάντο Αλόνσο πιστεύει πως μπορεί να ανταγωνιστεί τις Red Bull στη Γεονγκάμ. Ο Ισπανός εξέφρασε την άποψη πως η Ferrari είναι καλύτερη ομάδα από τη Red Bull Racing.

Ο  Φερνάντο Αλόνσο στοχεύει να τερματίσει μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ στην Κορέα, ώστε να παραμείνει επικεφαλής στη βαθμολογία. Ο Ισπανός θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση στην πίστα της Γεονγκάμ και ο Φέτελ από τη δεύτερη.

Ο οδηγός της Ferrari πιστεύει πως μπορεί να ανταγωνιστεί τις δύο Red Bull των Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ στον αγώνα.

"Θα μπορούσα να πω πως κάναμε ένα βήμα μπροστά εν συγκρίσει με την Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τη θέση μας στην εκκίνηση, όσο και στη διαφορά από τον πρώτο. Περιμένω ορισμένα updates στον επόμενο αγώνα στην Ινδία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι δύο Red Bull βρίσκονται στην πρώτη σειρά. Ο στόχος μας αύριο! Απλά: Να τερματίσω μπροστά από τον Φέτελ. Από εδώ και πέρα, δεν έχει σημασία πόσους βαθμούς έχεις, σημασία έχει να πάρω έναν περισσότερο βαθμό από τον πιο κοντινό μου αντίπαλο", υποστήριξε ο Αλόνσο.

Πρόσθεσε πως σημασία έχει για αυτόν να είναι πρώτος στη βαθμολογία μετά το τέλος του βραζιλιάνικου Grand Prix δηλαδή να έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής. "Τι περισσότερο έχει η Red Bull; Ένα ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα", κατέληξε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...