Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Φέτελ: «Το μονοθέσιο των ονείρων μου!»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά τη νίκη του στο γκραν πρι της Ιαπωνίας η οποία τον έβαλε ξανά στο «κυνήγι» του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως στη Σουζούκα το μονοθέσιο του είχε την απόδοση που ονειρεύεται κάθε πιλότος, ωστόσο δεν παρέλειψε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Προφανώς και ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα, αλλά ακόμη υπάρχει πολύ δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν κοιτάξετε τα τελευταία γκραν πρι μετά την καλοκαιρινή διακοπή υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα, αλλά στο Σπα ο Αλόνσο ήταν πολύ άτυχος.

Αλλά, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και αυτό που ελπίζεις είναι να μην συμβαίνουν σε εσένα. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στον επόμενο αγώνα. Είναι σημαντικό που σήμερα πήραμε αυτούς τους βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα ίδιο και στο επόμενο γκραν πρι», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, για να συμπληρώσει σχετικά με το μονοθέσιο:

«Όταν το βράδυ ονειρεύεσαι, βλέπεις ένα μονοθέσιο σαν αυτό που είχα σήμερα. Η ισορροπία ήταν πολύ καλή και για αυτό είχα και τέτοια διαφορά από τους υπόλοιπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...