Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμη για αποχώρηση η Ferrari...

Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε ο Λούκα Ντι Μοντιζέμολο.
Ο πρόεδρος της Ferrari μάλιστα απείλησε τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος πως αν δεν αλλάξουν οι κανονισμοί, σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση από την F1.
Ο ισχυρός άνδρας επισήμανε τα θέματα που τον απασχολούν, όπως η απαγόρευση των δοκιμών, του τρίτου μονοθεσίου, αλλά και το αντικείμενο των ερευνών. «Η Φόρμουλα 1 είναι η ζωή μας, αλλά χωρίς την Ferrari, δεν μπορεί να υπάρξει Φόρμουλα. Μπορούμε να είμαστε πολύ υπομονετικοί, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις που απαιτούνται για να συνεχίσουμε το έργο μας. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιότητα, αλλά και με τις έρευνες που απευθύνονται στα συμβατικά αυτοκίνητα: κινητήρες, σασί, μηχανικά εξαρτήματα, αεροδυναμική, μεταφορά τεχνολογίας- από την πίστα, στους δρόμους- που έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία 20 χρόνια

Αυτό που δεν είναι καλό είναι το 90% της απόδοσης τώρα βασίζεται στην αεροδυναμική και το άλλο αρνητικό είναι πως το δικό μας σπορ είναι το μοναδικό που απαγορεύονται οι δοκιμές. Μονοθέσια κατασκευάζουμε, όχι ελικόπτερα ή βόμβες.

Επίσης, υπάρχει ακόμη ένα θέμα με το τρίτο μονοθέσιο. Πιστεύουμε πως το ενδιαφέρον του κοινού, των Μέσων και των χορηγών θα είναι μεγαλύτερο αν υπάρχουν περισσότερα ανταγωνιστικά μονοθέσια», ήταν τα λόγια του προέδρου της σκουντερία, ο οποίος στη συνέχεια έστειλε τελεσίγραφο… «Αν η Φόρμουλα 1 θέλει τη Ferrari θα πρέπει να αλλάξει και να αφιερώνεται στην έρευνα, ενώ πάντα θα έχουμε στο μυαλό μας το κόστος», συμπλήρωσε.

sport-fm.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...