Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Formula 1: Αλλαγή ονόματος ζητεί η Virgin

Timo Glock testing for Virgin Racing at Jerez,...Image via WikipediaΗ Virgin Racing είναι η τρίτη ομάδα της Formula 1 που έκανε αίτηση στην επιτροπής της Formula 1 να αλλάξει το όνομά της για το 2012.

Eίναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πέρυσι, μετά την έναρξη της συνεργασίας της με τη ρωσική εταιρεία Marrusia, ονομάστηκε Virgin Marussia Racing. Φέτος, επιθυμεί να διατηρήσει μόνο το όνομα της ρωσικής εταιρείας (Marussia Racing).

Kαι αυτό διότι κατά την διάρκεια της χρονιάς η ρωσική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων ενεπλάκη ακόμη περισσότερο στην ομάδα τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Για να γίνει αποδεκτή η αίτηση της Virgin Racing θα πρέπει να συμφωνήσουν με αυτή τα 18 από τα 26 μέλη της επιτροπής της Formula 1.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα Virgin δε αναμένεται να υπάρχει επίσημα στην ομάδα, η βρετανική εταιρεία θα συνεχίσει να είναι πολύτιμος συνεργάτης στη Marussia Racing.

Πλην της Virigin, οι άλλες δύο ομάδες που έχουν ζητήσει αλλαγή ονομασίας για το 2012 είναι η Lotus σε Caterham και η Renault σε Lotus.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...