Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Φέτελ:«Φανταστική χρονιά»

Sebastian Vettel at the 2009 Australian Grand ...Image via Wikipedia

Στον δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο τίτλο του έφτασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στην πίστα της Ιαπωνίας. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από το επίτευγμά του στη Σουζούκα, τονίζοντας πως δυσκολεύεται πολύ να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστεί.

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Προφανώς ήταν τόσο μεγάλη και φανταστική χρονιά. Είχαμε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα εδώ στην Ιαπωνία για να κερδίσουμε τον Παγκόσμιο τίτλο, είναι φανταστικό. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να πω αυτή τη στιγμή, αλλά είναι δύσκολο να τα θυμηθώ όλα, συνεπώς θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Έχουμε τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ στην πίστα, αλλά και στις εγκαταστάσεις μας, κάθε μέρα, όχι μόνο την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα και την Τρίτη, κάθε μέρα πιέζουν και παλεύουν για βαθμούς. Είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση και είναι υπέροχο που πετύχαμε το σκοπό μας», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να πετύχει τίποτα μόνος του.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να παίρνεις τη μία νίκη μετά την άλλη. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα κάνοντας πολλά μικρά βήματα, αυτά δεν θα μπορούσα να τα κάνω μόνος μου, είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις. Στη Σουζούκα, δεν είχαμε έναν εύκολο αγώνα. Δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι με τη μαλακή γόμα, όσο θα θέλαμε», συμπλήρωσε ο Φέτελ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...