Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τζένσον Μπάτον: «Τους βάλαμε σε πίεση»

Formula One 2010 Rd.3 Malaysian GP: Jenson But...Image via WikipediaΟι δύο σερί νίκες της McLaren σε Νίρμπουργκρινγκ και Ουγγαρόρινγκ σίγουρα έβαλαν δύσκολα στις Red Bull, των οποίων η κυριαρχία έμοιαζε ακλόνητη. Μάλιστα, ο Τζένσον Μπάτον πιστεύει ότι οι συγκεκριμένες επιτυχίες της ομάδας του θα βάλουν σε πίεση τους Ταύρους, αναφορικά με τις βλέψεις τους για το back to back.

«Η Red Bull πρέπει πραγματικά να ανησυχεί γιατί πιστεύω ότι την έχουμε σχεδόν φτάσει στον αγώνα και τις κατατακτήριες δοκιμές. Είμαι ευγνώμων προς την ομάδα, καθώς έχει κάνει καταπληκτική δουλειά σε όλους τους τομείς στους τελευταίους αγώνες. Αυτή η νίκη ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάμε στην καλοκαιρινή διακοπή», τόνισε ο 31χρονος πιλότος που στην Ουγγαρία ανέβηκε φέτος για δεύτερη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στις δικές του ελπίδες να διεκδικήσει τον τίτλο: «Εχουμε κερδίσει τις τρεις από τις τελευταίες πέντε κούρσες, οπότε τα πράγματα δείχνουν καλά για μας. Είναι κρίμα που εγκατέλειψα στις δύο προηγούμενες κούρσες (σε Σίλβερστοουν και Νίρμπουργκρινγκ) και αυτό πιθανότατα κατέστρεψε το πρωτάθλημά μου. Είμαι πολύ πίσω από τον Σεμπ, οπότε πρέπει να τον κερδίσω σε όλους τους αγώνες ως το τέλος και αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω».

Η επιτυχία του Μπάτον στην Ουγγαρία άφησε την Red Bull με μόλις μία νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες, την οποία «χάρισε» ο Σεμπάστιαν Φέτελ (ποιος άλλος;) στη Βαλένθια. Ο ίδιος ο Μπάτον απέχει 100 βαθμούς από τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή, ωστόσο όπως φάνηκε ακόμη ελπίζει σε ανατροπή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...