Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Domenicali: «Μας βάζω 6+»

Ferrari Formula One team Sporting Director Ste...Image via WikipediaΟ Stefano Domenicali κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να βαθμολογήσει την Ferrari για την έως τώρα πορεία της στο Πρωτάθλημα.

«Αν έπρεπε να βαθμολογήσω την έως τώρα πορεία μας στο φετινό Πρωτάθλημα θα μας έβαζα ένα 6+. Αυτός είναι ο βαθμός που αξίζουμε και που αντικατοπτρίζει το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν και την πολύ καλή αντίδραση που είχαμε στους τελευταίους αγώνες. Περιμένω ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και στους εναπομείναντες αγώνες», είπε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να νικήσουμε όσους περισσότερους αγώνες γίνεται και να έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι που παλέψαμε για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα υστερούσαμε σημαντικά σε απόδοση σε σχέση με την Red Bull. Θέλουμε να κλείσουμε τη διαφορά, η οποία έχει μειωθεί σημαντικά για να μην πω ότι στους τελευταίους αγώνες έχει εκμηδενιστεί».

Fernando Alonso driving for McLaren at the 200...Image via WikipediaΗ ιταλική ομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια κατάφερε με σκληρή δουλειά και χάρη στο πείσμα του Fernando Alonso να βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του μονοθεσίου της με αποτέλεσμα να διεκδικεί σε σταθερή βάση θέσεις στο βάθρο και νίκες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...