Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Το σκέφτεται να σταματήσει ο Michael Schumacher

Michael Schumacher at a press conference at th...Image via WikipediaΟ Γερμανός πιλότος της Formula 1, Michael Schumacher, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα "Corriere Dello Sport", δήλωσε πως σκέφτεται να μην ενεργοποιήσει την επιλογή του ενός επιπλέον χρόνου στο συμβόλαιό του με την Mercedes.

"Ήρθα στη Mercedes για μία συγκεκριμένη δουλειά: Όχι για να κερδίζω με οποιοδήποτε κόστος αλλά για να την αναμορφώσω και να τη διατηρήσω" δήλωσε ο 42χρονος πλέον Michael Schumacher.

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά, το αυτοκίνητο είναι στον δεύτερο χρόνο του και πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, όμως η ομάδα θα αναπτυχθεί. Δέχομαι πως σε κάποια θέματα, που καθυστερεί η πρόοδος φταίω και εγώ. Η αλήθεια είναι πως δεν πιέζω πολύ τον εαυτό μου. Χρησιμοποιώ την πείρα μου ώστε να συγκεντρώνομαι όταν το κρίνω απαραίτητο, όμως δεν ξέρω αν αυτή η νοοτροπία είναι η σωστή για την ομάδα αυτή τη στιγμή" συμπλήρωσε ο Γερμανός πιλότος.

Για το αν θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ή θα συνεχίσει το 2012, δήλωσε: "Σύντομα θα αξιολογήσω αν πρέπει να συνεχίσω ή αν πρέπει να σταματήσω τους αγώνες".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...