Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Formula 1 Κυριακή στις 14:00 Grand Prix Ευρώπης στον Alpha

Cars wind through the infield section of the I...Image via WikipediaΤο GP Ευρώπης διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στο λιμάνι της Βαλένθια. Πρόκειται για ένα μοναδικό σκηνικό με τα μονοθέσια της F1 να στρίβουν οριακά λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, ενώ τα pit stop πραγματοποιούνται στα παλιά κτίρια της ψαραγοράς, τα περίφημα Tinglados.

Πρόκειται για τη διαδρομή με τις περισσότερες στροφές (25) αλλά και μεγάλες ευθείες σε δυο από τις οποίες θα υπάρχει ζώνη Drag Reduction System (DRS). Σε σχετικό δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στο www.alphatv.gr/formula1, το 92% θεωρεί πως το θέαμα βελτιώθηκε σημαντικά με τη χρήση του DRS, το οποίο διευκολύνει τα προσπεράσματα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα μήνα που διοργανώνεται αγώνας επί ισπανικού εδάφους, και αναμένεται ότι οι «Αστούριας», φανατικοί υποστηρικτές του τοπικού ήρωα Φερνάντο Αλόνσο, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Η εκπομπή F1 Countdown θα ξεκινήσει στις 14:00 με τα κυριότερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου και θα συνεχιστεί με αφιέρωμα στο Ράλι Ακρόπολις αλλά και μια συνέντευξη του Νίκου Τομπάζη για τις αλλαγές στη Ferrari.

Αυτή την Κυριακή ο Alpha σας ταξιδεύει στη Βαλένθια για έναν αγώνα με καλοκαιρινή αύρα. Ζήστε τον!

F1 Countdown: 14:00

Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...