Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

9ο Ιστορικό Ράλλυ Κρήτης - 18 & 19 Ιουνίου 2011

Για ένατη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης διοργανώνει το ετήσιο Ιστορικό Ράλι Κρήτης. Ο αγώνας διεξάγεται στον νομό Χανίων και διασχίζοντας τα χωριά του Δήμου Κισσάμου συνδυάζοντας βουνό και θέα την θάλασσα..
Το Σάββατο 18 Ιουνίου η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία Δικαστηρίων στις 4:00 μμ.
Tα οχήματα θα κατευθυνθούν από το κέντρο της πόλης προς τα χωριά Γεράνι, Κολυμβάρι, Ραβδούχα με τερματισμό της πρώτης ημέρας στην Πλατεία του Καστελίου Κισσάμου, όπου χορευτές και όργανα θα διασκεδάσουν τους αγωνιζόμενους και τους θεατές που θα παρευρεθούν με κεράσματα από τοπικά προϊόντα.

Έπειτα αγωνιζόμενοι και οργάνωση θα κατευθυνθούν στην παραλία για το δείπνο, και για διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία στον Μαύρο Μόλο.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου η εκκίνηση της δεύτερης ημέρας θα δοθεί από την Πλατεία Καστελίου Κισσάμου και εν συνέχεια τα οχήματα θα κατευθυνθούν προς Πλάτανο, Χρυσοσκαλίτισσα κάνοντας μία βόλτα στα γειτονικά χωριά της Κωμόπολης με τον Πανηγυρικό Τερματισμό ξανά στο Καστέλι, όπου και ο σύλλογος θα παραθέσει πλούσιο γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο του χωριού.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής του αγώνα θα είναι 160 χλμ.

Tηλ. Επικοινωνίας και δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνο 6955955515  όπως επίσης και στο Facebook : SIPAK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...