Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

15ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης στις 4-5 Ιουνίου με 31 συμμετοχές

 Το 15ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης πρωταγωνιστεί στα αγωνιστικά δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτού του Σαββατοκύριακου στη Βόρειο Ελλάδα.
Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης και συγκέντρωσε 31 συμμετοχές στις τέσσερις κλάσεις των αγώνων ράλλυ σπριντ. Ο αγώνας διεξάγεται όπως κάθε χρόνο στο φιλόξενο Βελβεντό Κοζάνης με την υποστήριξη της «Κοινωνίας των πολιτών του Βελβεντού» και του Εμπορικού Συλλόγου Βελβεντού, ενώ προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος και στο Κύπελλο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Βελβεντού, από τις 16:00μμ – 19:00μμ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου στις 10:30πμ, στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβεντού. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του πρώτου σκέλους και την διαδικασία του service park, αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία.

Η απονομή θα γίνει στο Εστιατόριο «Μετόχι» στις 16:00 μαζί με το γεύμα προς τιμή των συμμετεχόντων.

Οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9:30πμ, μία ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει αφού τελειώσει και το δεύτερο σκέλος. Κλειστή θα είναι το πρωί της Κυριακής και η οδός δίπλα από το Στάδιο Βελβεντού όπου και γίνεται η εγκατάσταση των σέρβις των αγωνιστικών ομάδων την ώρα του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη νέα ιστοσελίδα του ΣΜΑΚ στη διεύθυνση http://www.smakracing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...