Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Moto GP: Desmosedici GP11

Αποκαλυφτήκε τελικά η μοτοσικλέτα που θα οδηγεί ο Valentino Rossi και ο Nicky Hayden φέτος όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Desmosedici GP11 τα οποία είναι τα εξής:

Κινητήρας: υδρόψυκτος, τετράχρονος V4 90ο , με δυο επικεφαλής εκκεντροφόρους (DOHC), τέσσερις (δεσμοδρομικές) βαλβίδες ανά κύλινδρο.
Κυβισμός: 799 κ.εκ.
Μέγιστη ιπποδύναμη: πάνω από 200ους ίππους
Τελική ταχύτητα: κοντά στα 310 χλμ/ωρα/192 μίλια ανά/ωρα
Μετάδοση: εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου κασέτας, με διαθέσιμες εναλλακτικές ρυθμίσεις. Ξηρός πολύδισκος συμπλέκτης και μετάδοση κίνησης με αλυσίδα.
Τροφοδοσία καυσίμου: έμμεσος ηλεκτρονικός ψεκασμός καυσίμου της Magnetti Marelli, τετραπετάλουδη εισαγωγή με τους εγχυτήρες (μπεκ) να είναι κοντά στις ρυθμιστικές πεταλούδες εισαγωγής αέρα. Το σύστημα εισαγωγής δημιουργήθηκε και βελτιώθηκε από την EVO TCF.
Καύσιμο: Shell Racing V-Power
Λιπαντικό κινητήρα: Shell Advance Ultra 4
Ανάφλεξη: Magneti Marelli
Σύστημα εξαγωγής: Termignoni
Αλυσίδα μετάδοσης: Regina Chain
Ανάρτηση: μπροστινά ανάποδα πιρουνιά 48 χιλιοστών της Öhlins και μονή πίσω ανάρτηση επίσης της Öhlins με τη δυνατότητα προφόρτισης εκ των προτέρων κατά την αναπήδηση.
Ελαστικά: Bridgestone 16.5" εμπρός και πίσω
Πέδηση: εμπρός τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, με δυο ανθρακονημάτινους δίσκους 320 χιλιοστών. Πίσω διπίστονες δαγκάνες της Brembo με μονό μεταλλικό δίσκο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Καθαρό βάρος: 150 κιλά

http://www.pitlane.gr/
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...