Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στις 1/2 τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Red Bull

Scuderia Toro Rosso STR2 at the Red Bull Air R...Image via WikipediaΗ αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν στη Φόρμουλα Ένα έχει αρχίσει και οι ομάδες ετοιμάζονται για τα «αποκαλυπτήρια» των νέων μονοθεσίων τους, καθώς και τις πρώτες δοκιμές ενόψει της νέας χρονιάς, που θα γίνουν στην πίστα της Βαλένθια την 1η Φεβρουαρίου. Η Red Bull, που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο σε οδηγούς (με τον Γερμανό Σεμπάστιαν Φέτελ) και κατασκευαστές, ανακοίνωσε σήμερα ότι το αυτοκίνητό της για το 2011, το οποίο έχει την κωδική ονομασία RB7, θα παρουσιαστεί λίγο πριν από την έναρξη των δοκιμών.

    Εκτός από τη Red Bull, η οποία με το μονοθέσιο του 2010 κατέκτησε 15 «pole positions» και εννέα νίκες, και άλλες ομάδες θα παρουσιάσουν τα νέα μονοθέσιά τους στη Βαλένθια. Περίπου 50 λεπτά μετά τα «αποκαλυπτήρια» της RB7, θα παρουσιαστεί το αυτοκίνητο της Μερτσέντες για το 2011, ενώ τα νέα μονοθέσια των Φεράρι, Toro Rosso, Λότους και Γουίλιαμς θα αρχίσουν να κάνουν... χιλιόμετρα από την πρώτη κιόλας ημέρα των δοκιμών. Η Ζάουμπερ και η Ρενό θα παρουσιάσουν μια ημέρα νωρίτερα στην πίστα της Βαλένθια τα αυτοκίνητά τους για τη νέα χρονιά. Η Force India θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» του νέου μονοθεσίου της στη Χερέθ στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ Virgin Racing και HRT δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει ημερομηνίες παρουσίασης.

    Στο μεταξύ, η ΜακΛάρεν θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» της MP4-26 στο Βερολίνο στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά το αυτοκίνητο θα κάνει τα πρώτα χιλιόμετρά του σε πίστα στις 10 Φεβρουαρίου στη Χερέθ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...