Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Fiat Group Automobiles: Συμμετέχει στο "Wroom 2011" στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο

Cars wind through the infield section of the I...Image via WikipediaΑπό τις 10 έως τις 15 Ιανουαρίου διεξάγεται το «Wrooom 2011 - F1 & MotoGP Press Ski Meeting» στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο (Τρέντο) της Ιταλίας, όπου η Fiat Group Automobiles συμμετέχει ως Χορηγός και Επίσημο Αυτοκίνητο της εκδήλωσης.

Το «Wrooom» απευθύνεται στους εκπροσώπους τύπου και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως το πρώτο «επίσημο» ραντεβού της αθλητικής σεζόν. Περιλαμβάνει συναντήσεις με τους σταρ της Formula 1 και του MotoGP, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται οι κορυφαίοι αναβάτες της Ferrari Marlboro Team, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, καθώς και οι αναβάτες από την ομάδα της Ducati Marlboro, Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν.


Σε ένα από τα ομορφότερα και πιο αριστοκρατικά αλπικά τοπία, οι κορυφαίοι πιλότοι της Formula 1 και του MotoGP θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια επτά μοναδικών ημερών: αγώνες σκι, λαμπαδηδρομίες, συνεντεύξεις τύπου, ολονύχτια πάρτι, έκθεση μονοθέσιων και μηχανών, καθώς επίσης και ο παραδοσιακός αγώνας γύρω από τη λίμνη, που σηματοδοτεί τη λήξη των εκδηλώσεων, με τους σταρ της Formula 1 και του MotoGP να οδηγούν το νέο Fiat 500, για τον εορτασμό της 21ης διοργάνωσης του Wrooom.

Η Fiat Group Automobiles δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το σημαντικό γεγονός του αθλητικού κόσμου και συμμετέχει στην οργάνωση με ένα στόλο αυτοκινήτων Fiat 4x4 (μοντέλα Panda και Sedici), τα οποία θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στην περιοχή, για εντυπωσιακές φωτογραφίσεις με φόντο το αλπικό τοπίο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...