Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Red Bull - Φέτελ: «ξέρω ότι οδηγάω για την ομάδα»

Sebastian VettelImage by nick@ via Flickr
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ άφησε να εννοηθεί ότι αν χρειαστεί θα βοηθήσει τον Μαρκ Γουέμπερ στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον τίτλο, αν και εφόσον φυσικά ο ίδιος βρίσκεται σε μια θέση που του αφαιρεί και τις τελευταίες ελπίδες να στεφθεί αυτός Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Με την Red Bull να… διαφημίζει εδώ και μέρες ότι δεν θα δώσει εντολές στους πιλότους της και θα τους αφήσει ελεύθερους να επιλέξουν οι ίδιοι αν θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, ο Φέτελ δεν επιβεβαίωσε μεν, αλλά υπονόησε ότι έχει καθήκον στα αφεντικά του να δουλέψει για την ομάδα.

«Νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρο. Υπάρχουν πολλά που θα συμβούν και πολλά σημαντικά πριν φτάσουμε σε αυτό το στάδιο. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε μια ομαλή κατατακτήρια περίοδο», σχολίασε αρχικά ο Γερμανός πιλότος.

Και συνέχισε: «Με τόσα πράγματα που έχουμε να κάνουμε είναι καλύτερο να σπαταλάμε την ενέργειά μας σε αυτά που θα συμβούν την Κυριακή. Αν δημιουργηθεί μια κατάσταση την Κυριακή, τότε ξέρουμε ότι οδηγάμε για την ομάδα. Υπήρχαν περιπτώσεις που πλησιάσαμε και δεν εξελίχθηκε καλά, οπότε κύριος στόχος είναι να μην το επαναλάβουμε. Για τα υπόλοιπα θα δούμε».

Ο Φέτελ τόνισε ότι θα επικεντρωθεί πλήρως στην προσπάθειά του να κερδίσει τον αγώνα, μιας κι έτσι θα έχει περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο: «Πριν από 40 χρόνια οι οδηγοί δεν είχαν τακτικές, απλά πήγαιναν τέρμα γκάζι. Η προσέγγιση των τελευταίων αγώνων μου είναι κάπως έτσι. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο και να βρεθώ στη θέση που ήμουν στην Κορέα».

Για να καταλήξει: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Είμαι ακόμα στο κυνήγι και θα κάνω το καλύτερο. Αλλά τα ξεκάθαρα φαβορί σε αυτόν τον αγώνα είναι ο Γουέμπερ και ο Αλόνσο. Απλά θα προσπαθήσω να κάνω τον καλύτερό μου αγώνα και μετά εξαρτάται από το που θα βρίσκονται αυτοί οι δύο».SPORTNET

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...